Euro-Rus activities -Деятельность Евро-Русь

For a great Europe, from Gibraltar to Vladivostok ! – За Великую Европу, от Гибралтара до Владивостока !

Manifestatie ter verdediging van de soeveraniteit van Europa en Rusland

Posted by Kris Roman op september 2, 2008

 

 

NAVO Hoofdkwartier, Brussel 15 september 2008.

Om 10u00 zullen alle deelnemers aan de manifestatie samenkomen rechtover de gebouwen van de Europese Gemeenschap, Schumanplein / Wetstraat 175.

Op 15 september zal er rechtover de gebouwen van de Europese Gemeenschap een manifestatie plaatsvinden ter verdediging van de soeveraniteit van Europa en Rusland. Het evenement wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van de Russische Gemeenschap in België alsook door verschillende openbare Belgische en Russische organisaties.

Dmitri Rogozin, vaste vertegenwoordiger bij de NAVO, zal eveneens aanwezig zijn. De Servische diaspora in Brussel is eveneens één van de organisatoren van deze actie. Het is niet door “ja” te knikken dat de Serviërs weten waar de “internationale vredesonderhandelaars” voor staan en wat het “onderbrengen van de territoriale bevoegdheden onder NAVO-voogdij” betekent. Bezetting van het land, totaal verlies van territoriale onafhankelijkheid en het illegaal veroordelen van nationale helden in Den Haag, dat is wat hen te wachten staat die aan de Alliantie de macht geven om de toekomst van de volkeren te “fabriceren”.

Georgiërs hebben Zuid-Ossetië aangevallen. Zij schoten op burgers en op onze vredestroepen. Ten gevolge van deze agressie zijn bijna 2000 mensen omgekomen. Het merendeel niet door gevechten van man tegen man, maar als slachtoffers van een  genocide.

Mensen werden levend verbrand in kerken, een zwangere vrouw werd door een tank verpletterd, er werd geschoten met zwaar kaliber op woonwijken, kerkhoven werden verwoest, ziehier de daden van barbaarse Georgische soldaten.

 

http://rutube.ru/tracks/972012.html?v=369616085080148f63c0dd57392a03f8

http://kp.ru/daily/24150.4/366390/ 

http://www.vesti.ru/doc.html?id=200102&cid=1 

België moet een waar Europees land zijn en geen bruggenhoofd van de pro-Amerikaanse NAVO. Waarom beslist de NAVO en niet Europa ? Indien Europa vandaag blijft zwijgen, dan zal morgen de NAVO alle beslissingen nemen in de plaats van België en de andere Europese landen. 

De Russische strijders hebben in Tsginvali niet enkel de Zuid-Ossetiërs verdedigd, zij verdedigden eveneens Moskou. De verdediging van het Vaderland begint aan die verre grenzen. Het jaar 1941 mag zich niet herhalen. Vandaag zijn wij hier in het centrum van Europa bereid om ons volk en ons land te verdedigen. We bevinden ons niet in een strijdzone, we bevinden ons in Europa, maar wij kunnen ons land nog supplementair helpen dan de soldaten die de vreedzame bevolking ter plaatse verdedigen.

Dus, blijf geen passieve kijker. Kom de belangen van jouw land verdedigen en laat uw mening kennen. De wereld moet de ware versie van de feiten kennen en niet enkel de mening door de USA opgedrongen via de media. 

De bijeenkomst van alle deelnemers vindt plaats om 10u00 ’s ochtends rechtover de gebouwen van de Europese gemeenschap, Wetstraat 175 (Schumanplein).

Nadien zullen de deelnemers zich met autobussen verplaatsen naar het hoofdkwartier van de NAVO. Daar verzamelen we om 15u00.

Meer details kan u verkrijgen op  volgende telefoonnummers :

+7 (495) 648-65-39  (Moskou)

+32484962367 (Brussel)

+32484955547 (Brussel)

Alsook op de website van Euro-Rus : http://eurorus.org

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: